Първите SEO мастър класове за напреднали от SERP Acad.

masterclass

Мастър класове

Business-led SEO:
Mastering in-house SEO & Processes

Дата: 27.04.2024

Формат: присъствен

Това комплексно обучение е създадено специално за SEO мениджъри и ръководители на дигитални маркетинг екипи, които искат да установят или засилят своите SEO функции.

Независимо дали преминавате от ролята на агенция към вътрешна позиция, търсите да прилагате ефективни стратегии или се стремите да подобрите своя набор от умения, този мастър клас е персонализиран така, че да се справи със специфичните предизвикателства и възможности, пред които са изправени SEO професионалистите.

Автоматизация на SEO за напреднали с Python

Формат: присъствен

Дата: 28.04.2024

Python е програмен език, който все повече се налага като изключително успешно решение. Неговата гъвкавост и адаптивност, съчетани с изключително ефективното ползване на масиви от данни го превръщат във все по-предпочитан инструмент за програмиране.

Ако търсите реализация в сферата на Техническото или Семантично SEO, това без съмнение е перфектното обучение за вас. Придобиването на знания за работа с променливи, писане на фукции, структури от данни, работа с методи и обработка на данни е изключително важно за бъдещото ви кариерно развитие. А това е обучението, от което се нуждаете!

icon
icon
icon

За напреднали:

Мастър класовете на SERP Acad. се препоръчват за курсисти с минимум базови умения в SEO, като перфекно подготвени за тях са възпитаниците на SERP Acad. Entry Level.

Терминологията, казусите и нивото на усвояване на механизмите на работа изискват начални познания за оптимизацията на уеб сайтове за търсещи машини.

Ако сте готови да направите следващата крачка в своето кариерно развитие, не пропускайте да бъдете от малцината участници в Мастър класовете!


Повече за SERP Acad.

  • SERP Acad. е първата по рода си, изцяло SEO ориентирана, академия в България.
  • Академията се организира от 2022 година насам от SEO агенция Serpact, в партньорство със Стопански факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Отзиви от курсисти

Serp-Acad

Запишете се за курс по

Next-Level SEO
Entry 2024

serpacad
Абонирайте се и следете
всички новости около
SERP Acad.!

X

    Вашият имейл адрес се използва само за изпращане на нашия бюлетин и информация за дейностите на SERP Acad.