Запознайте се с лекторите

Начало: Януари 2023

lectors

Борислав Арапчев

Никола Минков

Дидo Григоров

Евгени Йорданов​

Никола Минков

Founder & CEO на Serpact

Никола Минков е основател и изпълнителен директор на Serpact и президент на Ротари клуб Свиленград. Преди 8 години стартира с оптимизация за търсачки (SEO), а преди 5 години основа Serpact, която към момента е с множество международни награди.

Дидo Григоров

Head of Content & Semantic SEO Department на Serpact

Дидо Григоров е SEO специалист с близо 20 години професионален опит. Той е Head of Content & Semantic SEO Department в Serpact. Неговата SEO кариера започва в Америка и Англия, последвана от проекти в Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Италия и много други. Основният му фокус и интерес са Тext retrieval, Machine learning, Artificial intelligence, Google Patents, Content marketing стратегии, Technical SEO, Data structure и Algorithms, Python, Golang and C++ програмиране.

Борислав Арапчев

SEO Strategist на Serpact

SEO експерт в областта на On Page, Off Page SEO и Local SEO с над 18 години опит. Сертифициран за Advanced SEO и социални медии – eAcademy и Rand Fishkin, Bing Ads, SemRush Academy – SEO Fundamentals, Video Marketing с д-р Крейг Д. Форест.

Евгени Йорданов​

CEO на NEXT BASKET

С над 15 години професионален опит, той е основен лектор на редица международни събития, свързани с цифровите технологии. Той е сертифициран професионалист по Content Marketing от Northwestern University’s Medill School of Journalism, в момента е в процес на защита на докторска степен в SEO. Завършва с отличие своята инженерна магистърска степен по бизнес информатика и бакалавърска степен по телекомуникации. Евгени е заемал различни висши мениджърски позиции в няколко агенции, помагащи на клиенти в САЩ, Великобритания и Скандинавия като Bayer, John Deere, BNP Paribas, Jaguar, Hilton Hotels & Resorts, Oriflame, FoodPanda, Efbet, MrBricolage и др. Евгени е и един от двигателите за развитие и подхранване на млади предприемачи на Балканите с менторската си работа с фондация StartUP и събития като StartUp Weekend и Rockstart Answers.

Evgeni