Запознайте се с лекторите

Начало: Януари 2024

Евгени Йорданов​

Тереза Светославова

Деян Стоянов

Борислав Арапчев

Evgeni

Евгени Йорданов​, International SEO Consultant

Модул 1: Въведение в SEO

С над 15 години професионален опит, той е основен лектор на редица международни събития, свързани с цифровите технологии. Той е сертифициран професионалист по Content Marketing от Northwestern University’s Medill School of Journalism, в момента е в процес на защита на докторска степен в SEO. Завършва с отличие своята инженерна магистърска степен по бизнес информатика и бакалавърска степен по телекомуникации. Евгени е заемал различни висши мениджърски позиции в няколко агенции, помагащи на клиенти в САЩ, Великобритания и Скандинавия като Bayer, John Deere, BNP Paribas, Jaguar, Hilton Hotels & Resorts, Oriflame, FoodPanda, Efbet, MrBricolage и др. Евгени е и един от двигателите за развитие и подхранване на млади предприемачи на Балканите с менторската си работа с фондация StartUP и събития като StartUp Weekend и Rockstart Answers.

Деян Стоянов, Head of On-Page SEO в Serpact

Модул 2: Техническо SEO

Деян е завършил КСТ (компютърни системи и технологии) в Техническия университет. Програмист по природа и душа – HTML, CSS, PHP, JAVA, SQL, PERL, C, C++, C#. Той отговаря за всички On-Page процеси в SEO Агенция Serpact.

В SERP Acad. 2024 става ментор на техническия модул, където ще предава своя практически опит на следващите студенти в академията.

Тереза Светославова, Semantic SEO Strategist в Serpact

Модул 3:  Семантично SEO

Тереза Светославова е възпитаник на Софийски университет „Св. Климент Охридски” в специалност „Културология“ и счита престоя си във философския факултет за отлична основа за всички усилия в областта на семантичното SEO.

Тя разглежда съдържанието като една от малкото пресечни точки между на пръв поглед несъвместими светове – от нови технологии и дигитално бизнес развитие, през бранд идентичност, до лингвистика, езикови структури, психология и култура на общуването. Именно тази си страст да превръща простото в сложно желае да сподели с курсистите на SERP Acad., така че големият интернет да види повече стратегиите за съдържание, изготвени от човеци, отколкото от инструменти.

Тереза става част от екипа на Serpact през 2022 година, непосредствено след като завършва академията като курсист. През 2024 година тя влиза в лекторския състав в частта, свързана със семантично SEO.

Борислав Арапчев, SEO Strategist в Serpact

Модул 4: CPS 

SEO експерт в областта на On Page, Off Page SEO и Local SEO с над 18 години опит. Сертифициран за Advanced SEO и социални медии – eAcademy и Rand Fishkin, Bing Ads, SemRush Academy – SEO Fundamentals, Video Marketing с д-р Крейг Д. Форест.

Запишете се за предстоящите модули с лекторите на SERP Acad. 2024

2400 лв.
с ДДС

600 лв.

с ДДС

960 лв.

с ДДС

1200 лв.

с ДДС

600 лв.

с ДДС