Вземете Вашия SEO Сертификат с SEO курса на SerpAcad

Начало: Януари 2023

Вземете Вашия SEO Сертификат с SEO курса на SerpAcad

Първата SEO академия в България организира нов курс за начинаещи – Next Level SEO. Едни от най-добрите SEO специалисти ще започнат работа с курсистите през януари 2023 година. Местата са ограничени, запишете се сега!

По време на курса ще се запознаете с редица фактори, които ще помогнат да подобрите класирането си в търсещите машини:

Курсове и обучения

SerpAcad организира курса Next Level SEO, който ще запознае всеки желаещ с това какво е SEO оптимизация и какви са нейните основи. Първият курс, който се проведе през първата половина на 2022 г. бе разделен на три модула – техническо SEO, семантично SEO и стратегии за промотиране на съдържанието

 

Следващото обучение ще започне през януари 2023 г., а форматът му ще бъде обявен през октомври тази година. Онлайн SEO обучението ще включва и присъствени занятия, които ще се провеждат в Стопански Факултет към Софийски Университет в гр. София. 

icon

Сертификати

Курсът Next Level SEO е първото SEO обучение в България, което предлага международно разпознат сертификат за SEO оптимизация на завършилите с успех. 

В България се предлагат редица курсове по дигитален маркетинг и SEO, след преминаването на които курсистите получават диплома или сертификат за преминато обучение. Съответното удостоверение обаче не държавно призната диплома.

Ние, от SerpAcad, се гордеем да обявим първата SEO академия в България, предлагаща държавно и международно признат сертификат за SEO специалистите. Сертификатът представлява официална акредитация за следдипломна квалификация към Софийски Университет “Св. Климент Охридски.”

SEO книги / SEO учебници

За да преминете курса Next Level SEO, не се изисква да закупите определена SEO книга или учебник. Куръст на обучение е разработен по индивидуален план и не изисква допълнителна инвестиция за обучителни материали.

По време на онлайн и присъствените лекции, лекторите и специални гости препоръчват различни материали, включително книги и сайтове с висококачествено съдържание и добри съвети относно най-новите SEO практики в индустрията. Те не са задължителни за закупуване или прочитане, но са избрани според личния опит и специализация на всеки експерт и могат да бъдат от голяма помощ за всеки, който иска да надгради уменията си.

Инициативи

SerpAcad е една нова инициатива на международно разпознатата SEO агенция с множество награди в индустриятаSerpact. Академията има за цел да подпомогне млади специалисти от различни сфери на дигиталния маркетинг и напълно начинаещи ентусиасти да се запознаят с основите на оптимизацията за търсачки

В резултат се надяваме да допринесем за няколко неща:

Партньори

Официален партньор на SerpAcad е Софийски Университет “Св. Климент Охридски.” Благодарение на него, имаме възможност да предоставим на студентите си акредитация за следдипломна квалификация и да им дадем летящ старт в SEO индустрията в България или друга страна по техен избор.

SerpAcad има и честта да партнира с “Гласът на е-комерс индустрията в България” – Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Друг основен партньор на академията е и E-Commerce Success Foundation, който оказва непрестанна подкрепа за развитието на електронния бизнес в България, включително развиване на знанията и уменията на млади предприемачи. 

SerpAcad работи и в тясно сътрудничество с една от водещите платформи за SEO инструменти в световен мащаб – Ahrefs. BTV Media Group и 24 часа са основни медийни партньори на академията, а реализацията на SEO обучението е подпомогнато и от 6th Sense Aesthetic Center.

Инструменти

Лекторите в SerpAcad имат за цел не само да предадат теоретичните си знания, но и да изградят и тренират практическите умения на участниците в курса. Затова те работят и с набор от дигитални инструменти и софтуери, тясно обвързани с техническата и семантичната оптимизация, както и с подобряването на линк билдинг стратегиите.

В курса Next Level SEO ще научите кои са най-подходящите онлайн безплатни и платени инструменти, които ще ви помогнат за SEO оптимизацията на даден сайт. Ще научите и основните менюта и функции на инструменти като Google Search Console, Ahrefs, Screaming Frog, Semrush и много други.

Вземете Вашия SEO Сертификат с SEO курса на SerpAcad

Свържете се с нас

Ако желаете да вземете участие и да се запишете в онлайн SEO обучението, организирано от SerpAcad, можете да се запишете от формата за записване. За повече информация за курса и новини относно академията, последвайте страницата ни във Facebook или в LinkedIn.

Често задавани въпроси

SEO сертификатът, който ще получите след успешното си преминаване на финалния изпит от курса Next Level SEO, представлява удостоверение за следдипломна квалификация, акредитирано от Софийски Университет “Св. Климент Охридски.”

Преминаването на курс по SEO оптимизация и придобиването на съответния сертификат си заслужава, в случай че имате интерес към професионално развитие в сферата на оптимизация за търсачки. Сертификатът от SerpAcad ще ви послужи, за да докажете знанията и уменията си в България и чужбина и за да започнете работа в професионална SEO компания.

Структурирани основи на SEO оптимизирането, утвърдени експерти в бранша, различни форми на обучение, обратна връзка, безплатен достъп до най-добрите инструменти за SEO, съвместна работа с други специалисти, международно разпознат сертификат – това са само някой от причините да предпочетете заплатен SEO курс.

Най-добрият начин да получите качествено обучение и SEO сертификат в България е да се запишете за курса Next Level SEO от SerpAcad. Възможност за кандидатстване ще имате през октомври 2022 г., а местата са ограничени. Запишете се в списъка с желаещи, за да си гарантирате възможност за кандидатстване за уроците по SEO оптимизация, започващи през януари 2023 г.

Искате да станете

SEO Експерт?

icon