Ahrefs - Един от основните партньори на SerpAcad за първия им SEO курс

Ahrefs – Един от основните партньори на SerpAcad за първия им SEO курс

Ahrefs, една от водещите в света онлайн платформи за SEO инструменти, допринесе за първия SEO курс за начинаещи на Serpact Academy като предостави на курсистите безплатен достъп до всички налични инструменти от пакета. Прочетете повече, за да научите подробности за сътрудничеството между Ahrefs и SerpAcad.

Какво е Ahrefs?

Ahrefs е водеща в индустрията SaaS платформа, фокусирана единствено върху SEM и SEO инструменти и образователни материали. Това е предпочитаното софтуерно решение за милиони маркетинг специалисти, които се стремят да подобрят класирането на уебсайтовете си в търсачките.

Софтуерът на Ahrefs е изключително ценен набор от различни инструменти и данни, свързани с оптимизацията на търсещи машини. Някои от техните най-полезни и често използвани функции спомагат различни аспекти на SEO, включително техническото, семантичното и стратегиите за промотиране на съдържание (CPS).

Ето 5-те топ SEO инструмента на Ahrefs:

  • Site Explorer: проверявате и анализирате как се представят вашите конкуренти
  • Keywords Explorer: получавате подробни данни за всяка заявка за търсене
  • Rank Tracker: наблюдавате класирането на вашите ключови думи и ги сравнявате с вашите конкуренти
  • Site Audits: проверявате и наблюдавате уебсайта си за технически SEO проблеми
  • Content Explorer: проучвате теми, намирате възможности за линкове и получавате важни социални и SEO показатели

Абонаментният модел на Ahrefs помага на единични лица и различни по големина фирми да се разрастват и разширяват спрямо техните нужди.

Ahrefs партнира със SerpAcad за Next Level SEO - SerpAca

Как Ahrefs застана до Serpact Academy?

Ahrefs предостави огромна подкрепа по време на целия SEO курс на SerpAcad – Next Level SEO (Entry Level). Екипът на Ahrefs напълно подкрепи идеята за обучение на млади SEO таланти и им даде огромна преднина в света на непрекъснато променящата се оптимизация за търсачки.

Ahrefs предостави пълен достъп до техния набор от SEO инструменти за всеки от студентите на SerpAcad. Над 40 студенти от курса за начинаещи получиха практически опит и упражняваха извършването на технически одити, създаването на клъстери, анализа на обратни връзки и стратегическото планиране.

Лидерът в индустрията Ahrefs показа желание и голяма доза ентусиазъм в подкрепа на академията, курса и студентите, напълно безвъзмездно. Техният екип застана изцяло зад мотото на Ahrefs, като помогна на новите специалисти „Първо да го направят, след това да го направят правилно, а след това да го направят по-добре.“

Ahrefs партнира със SerpAcad за Next Level SEO - SerpAca

Благодарност от екипа на SerpAcad към Ahrefs

„Не можем да ви благодарим достатъчно за огромния жест, който направихте. Гордеем се, че работихме рамо до рамо с вас, за да дадем на нашите курсисти пълното изживяване, което получиха през курса на обучение.

Благодарение на вашия екип, успяхме да нарисуваме една пълна SEO картина и да предоставим възможност за практически занятия, които допълнително обогатиха знанията и уменията на нашите студенти.“

See the translated version.

Подобни статии