SERP Acad. изпраща своя трети випуск успешни курсисти

Не знаем дали числото три е щастливо, но за нас изпращането на третия випуск на SERP Аcad. е истинско събитие.

Преди броени дни в сградата на Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ се проведе дипломирането на студентите от тазгодишното издание на SEO академията ни. Вълнението на всички бе голямо, като за нас, организаторите, емоциите имат още една причина: ако два успешни курса са тенденция, то три са вече традиция. И ние няма да спираме да я развиваме, защото имаме най-важното: превъзходни лектори и увереността, че даваме солидна подготовка на нашите студенти.

За обучителната програма на SERP Acad. 2024

Програмата на SERP Acad. Next Level SEO – Entry отново бе насочена към SEO. Нашите преподаватели имат голям практически опит и бяха готови да споделят знанията си с курсистите.

Провела се в първата половина на годината, SEO академията през 2024 премина в четири модула:

  1. Въведение в SEO с участието на опитния Евгени Йорданов
  2. Техническо SEO, обяснено от експерта Деян Стоянов
  3. Семантично SEO под диктовката на дамата в екипа Тереза Светославова
  4. CPS (Content Promotion Strategy), дирижирано от Борислав Арапчев

Темите в модулите бяха подбирани така, че всеки следващ да надгражда и разширява преподавания досега материал. По този начин знанията се затвърждават и студентите навлизат плавно в “дълбоките води” на SEO.

Това е кадър от встъпителната лекция на Евгени Йорданов. Онлайн провеждането на занятията ни позволи да привлечем курсисти от цяла България.

Ако се развивате в света на SEO или ви се налага да разчитате на този канал за успех на ваши проекти, със сигурност търсите възможност да надграждате уменията си.

С тези намерения се включиха и тазгодишните ни студенти. Желанието им бе подплатено с многобройни упражнения, проекти и разискване на казуси, задаваха десетки въпроси, създаваха се дискусии. Какъв бе резултатът накрая? Огромен процент завършиха с успех над 5, което е много показателно за положените усилия!

Няма как да не похвалим и нашите преподаватели. Признаваме, че може би сме малко пристрастни в оценката си, но техните знания и умения, развити в практиката, се оказаха това, което прави преподавания материал стойностен и полезен! На тяхната подготовка би завидял всеки специалист, а лекциите им са истински наръчник за оптимизатори.

Успешно взети изпити и дипломиране на студентите

Повече от четири месеца показваме малко по малко света на SEO и той се оказа вълнуващ и интересен. Натрупаните знания и умения от усвоения материал бяха прилагани в практически упражнения, задачи за самостоятелна подготовка и изпити в края на всеки модул. Четири дати, в които в залите на Стопански факултет говорихме, пишехме и мислихме върху разискваните задачи.

Споделяме и един кадър от първия ни присъствен изпит:

Виждате широките усмивки, нали. Така се чувстват успешно преминалите първия изпит по “Въведение в SEO” студенти.

За да дойде финалният ден, затвърждаващ всичко, което нашите лектори дадоха на участниците. Отново емоции, отново вълнение. И за пореден път прекрасни курсисти, пълни с енергия и желание да се докажат. За нас крайните резултати не са никаква изненада.

Поздравления, колеги. И благодарности за вашето време, хъс и подкрепа!

Дипломиране на курсисти от SERP Acad. 2024

Благодарим на нашите партньори

И тази година подкрепата на нашите партньори бе голяма.

Софийски университет „Св. Климент Охридски“ е официален партньор на SERP Acad. и акредитира всички издадени от него удостоверения за следдипломна квалификация, валидни в България и чужбина. Благодарим на декан доц. д-р Атанас Георгиев и доц. д-р Тодор Ялъмов за подкрепата през годините обща работа.

Благодарности и на Ahrefs, NitroPackNS1 и SEOPress за споделения достъп до някои от най-полезните инструменти за анализ и SEO активности. Вашият жест позволи на курсистите да развият знанията си, прилагайки на практика наученото. Българска Е-комерс Асоциация, също стои неизменно до нас и ни помага от самото начало на SERP Acad.

Поздравления на нашите отлични студенти! Вашият хъс и ентусиазъм са истинската стойност на SERP Acad., за което ви благодарим. И да, ще следим с особен интерес всяка ваша изява в света на SEO. Готови сме да помогнем със съвет, а защо не и да получим такъв от вас – все пак това е необятен свят, пълен с предизвикателства. На добър час!

И… до скоро, защото ранното записване за следващото издание на SERP Acad. е вече активно. Заявете своя интерес и първи ще получавате информация и новини за SERP Acad. 2025!

Подобни статии