SEO академията SERP Acad. изпрати втори випуск курсисти

На 21 май 2023 отбелязахме края на второто издание на SEO академията SERP Acad., предлагаща сертификат с акредитация за следдипломна квалификация от Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

За втора поредна година изпращаме курсисти от академията и емоциите бяха в своя пик.

SEO обучението в SERP Acad.

За 4 месеца нашите лектори преведоха курсистите през 4 интензивни модула:

  • Въведение в SEO
  • Техническо SEO
  • Семантично SEO
  • Content Promotion Strategy (CPS) / Стратегия за промотиране на съдържание

Тази година менторският екип на SERP Acad. се разшири с ново попълнение. Обучението проведоха специалисти с практически опит от бранша:

  • Евгени Йорданов, CEO на NEXT BASKET
  • Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Acad. & SERP Conf.
  • Дидо Григоров, Head of Content & Semantic SEO Department в Serpact
  • Борислав Арапчев, SEO стратег в Serpact

Всеки от тях предаде своите знания, опит в индустрията и непоколебима подкрепа в рамките на SERP Acad. 2023. Тяхната отдаденост към оформянето на следващото поколение SEO професионалисти заслужава адмирации.

Как протече обучението в SERP Acad. през 2023

През 2022 академията стартира със своето първо издание. Изданието, което постигна забележителни резултати – 71% от курсистите, завършили SERP Acad. 2022 в момента успешно развиват своята SEO кариера!

Тези резултати ни мотивираха да продължим да подобряваме академията. След анализ на обратната връзка от наши курсисти, тази година стартирахме с различно разпределение на учебните часове. Лекциите за всеки модул проведохме в съботните дни, за да избегнем натоварването от лекции след работно време през седмицата.

Присъствената форма на изпитите обаче се запази – така имахме възможност да се събираме на място както за изпитната част то обучението, така и за нетуъркинг и обмяна на впечатления.

Тази година създадохме и нови партньорства!

Зад каузата да развиваме следващото поколение SEO специалисти застанаха брандовете: Ahrefs, Semrush, RankMath, NS1, SEOPress! Благодарение на тяхната подкрепа успяхме да предоставим на нашите курсисти достъп до едни от най-разпространените инструменти за анализ и SEO активности в SERP. Така те успяваха на практика да приложат наученото по време на своето обучение.

Официално дипломиране на курсистите от SERP Acad. 2023

Церемонията по дипломирането на студентите от SERP Acad. се проведе в Стопански факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски”. По традиция всички лектори, организатори и специални гости на събитието отправиха поздрави към студентите.

От името на Стопански факултет, поздрав към студентите на SERP Acad. поднесе доц. д-р Тодор Ялъмов. Той поздрави студентите за положените усилия в рамките на тяхното обучение и ги призова да не спират да се развиват и да продължат да общуват с факултета, създавайки професионални отношения. Преминатото обучение на SERP Acad. и Софийски университет “Св. Климент Охридски” отваря за тях вратите към академичните среди и възможностите за партньорства с компаниите, в които се развиват.

Събитието продължи с връчване на сертификатите за следдипломна квалификация, акредитирани от Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Те удостоверяват завършената форма на обучение.

Преминаването на специализираното обучение по SEO дава на курсистите възможност за професионално преквалифициране и добиване на практически опит за работа в бранша. С акцент върху разрешаването на реални казуси и прилагането на актуални техники от индустрията, студентите на академията са добре подготвени да стартират своята кариера в бързо развиващата се SEO сфера.

Поздравления на всички колеги от випуск ‘23

От името на целия екип на SERP Acad. отправяме нашите най-сърдечни поздравления към випуска на SERP Acad. 2023. Станахме свидетели на вашето развитие и очакваме съвсем скоро да започнем да чуваме за вашите успехи в SEO индустрията.

И не забравяйте – вашето SEO приключение тепърва започва!

SERP Acad. – продължението

След края на SEO обучението за начинаещи и отзвука от курсистите, планираме SEO мастър класове за напреднали, които ще се проведат през месец октомври 2023. Съвсем скоро ще можем да обявим и допълнителна информация за тях!

Следващото издание на цялостното SEO обучение за начинаещи ще стартира в началото на 2024 година.

Подобни статии